Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: De verhuizing (6 december 1997)

Pascale en Boma gaan eindelijk samenwonen. Dit tot tegenzin van Bieke die Pascale probeert over te halen om niet bij Boma te gaan wonen. Bieke gaat zelfs zo ver dat ze Pascale probeert te koppelen aan Jos Dobbelaere, haar baas bij Publi-Time. Natuurlijk ontstaat er een misverstand. Dobbelaere is al jaren heimelijk verliefd op Bieke en denkt dat het nu eindelijk wederzijds is. DDT hoort van de verhuisplannen van Pascale en wil het café overkopen van Boma. Hij belt zijn moeder om bij haar geld los te peuteren. Hij maakt zijn moeder wijs dat hij het huis van Pascale wil kopen om het te verhuren aan Doortje en Pol. Ma DDT ziet haar kans schoon om in de loft boven de garage van Dimitri te gaan wonen. Bekijk aflevering!

Aflevering 2: Café zonder bier (13 december 1997)

Pascale is dan toch bij Boma gaan wonen, waar door in het café de klad erin komt. Bieke heeft het zo druk bij Publi-Time dat ze geen tijd heeft om ook het café er nog eens bij te doen. Er volgt een ware stoelendans. Carmen en Xavier houden het café open en Bieke en Marc houden het krantenwinkeltje van Carmen open. DDT verbouwt een deel van zijn garage tot een café in de hoop te kunnen profiteren van de situatie. Tussen Balthazar en Pascale is niet alles koek en ei. Bekijk aflevering!

Aflevering 3: Carmen zwanger (20 december 1997)

Carmen mag op het hondje van de dokter passen tijdens zijn vakantie. Carmen is hier zo content mee dat er direct een misverstand ontstaat. Xavier denkt dat Carmen zwanger is en een kind verwacht. Xavier doet zijn best om te oefenen als vader en vraagt om raad bij Doortje. Het volgende misverstand is dan alweer geboren. DDT denkt dat Xavier een geheime relatie heeft met Doortje en dat Doortje zwanger is van Xavier. Bekijk aflevering!

Aflevering 4: Verkocht (27 december 1997)

De slechte prestaties van Marc Vertonghen als keeper zijn onderwerp van gesprek in de bestuursvergadering van de Kampioenen. Boma wil Marc uit de ploeg zetten. Bieke vraagt aan Doortje of Pol het op wil nemen voor Marc. Haar plan slaagt. Marc krijgt nog een kans en krijgt zelfs speciale keeperstraining van Pol en Xavier. Twee bestuursleden van een concurrerende ploeg hebben vernomen dat er bij de Kampioenen een goede speler speelt en ze willen deze speler kopen. DDT doet zich voor als zaakwaarnemer van Pol om zo geld los te peuteren bij deze twee heren. De talentscouts nemen echter Marc aan. Als Marc dan ook nog denkt dat ze hem hebben aangenomen als bediende in het restaurant in plaats van keeper, is het misverstand compleet. Bekijk aflevering!

Aflevering 5: Roger (3 januari 1998)

De rekening van Xavier in het café is opgelopen. Pascale geeft hem geen bier meer zolang hij zijn rekening niet heeft betaald. Boma is helemaal klaar met Xavier als trainer en Carmen wil niet dat Xavier nog in het café zit omdat hij thuis klusjes op moet knappen. Een telefoontje van Kolonel Vandesijpe brengt Xavier op een idee. Xavier moet in tropenkostuum verschijnen bij een reunie van oud Congo strijders. Xavier trekt het pak aan en doet zich voor als zijn tweelingenbroer Roger. Hij maakt Dimitri wijs dat hij een goudmijn heeft in Afrika, waarop Dimitri zijn garage wil ruilen voor de goudmijn. Bekijk aflevering!

Aflevering 6: De Valentino’s (10 januari 1998)

DDT heeft gereageerd op een contactadvertentie en is helemaal verliefd. Om meer kans te maken heeft hij een foto van Pol bij de brief gedaan en vraagt hij Boma om advies. Pol heeft een afspraak met An Mertens, een lokale geitenwollensok van de groene partij. Als Dimitri denkt dat  An de dame van de contactadvertentie is en als Pol denkt dat de dame van de contactadvertentie de dame van de groene partij is, gaat alles compleet mis. Bekijk aflevering!

Aflevering 7: Het koekoeksjong (17 januari 1998)

Doortje komt er achter dat DDT lang geleden een vriendin heeft gehad. De relatie was van korte duur, omdat DDT bang was dat zijn vriendin achter zijn centen zat. In het café duikt ene Didier op. Een jongeman die beweert de zoon van DDT te zijn. Als Boma een opvolger zoekt om in de toekomst de Boma Vleesindustrie N.V. over te nemen en Didier bij DDT wel erg hard moet werken, doet Didier opeens alsof hij de zoon is van Boma. Bekijk aflevering!

Aflevering 8: De infiltrant (24 januari 1998)

De villa van Boma wordt geschilderd. Voor Boma reden om tijdelijk bij Pascale te komen logeren. Dat zorgt uiteraard voor de nodige spanningen met Bieke. DDT wil een grote klant binnenhalen, maar is te gierig om hem mee uit eten te nemen. Doortje brengt hem op het idee om de villa van Boma te gebruiken om de eigenaar van het taxibedrijf te ontvangen… Bekijk aflevering!

Aflevering 9: FC Junior (31 januari 1998)

Het achterneefje van Pascale logeert tijdelijk bij Pascale. Kevin blijkt een goede voetballer te zijn en beter te zijn dan de Kampioenen. Boma wil een jeugdploeg oprichten en spreekt dit door met Eugene van de voetbalbond. Carmen luistert dit verkeerd af en denkt dat Boma alle spelers van de Kampioenen wil vervangen en Pol aan wil stellen als nieuwe trainer. DDT speelt dit spelletje handig mee om de sfeer bij de Kampioenen te verpesten. Bekijk aflevering!

Aflevering 10: De horoscoop (7 februari 1998)

Varkensboer Boelen wil de garage van DDT overkopen om er een varkensboerderij van te maken. DDT ziet dit wel zitten, want Boelen heeft veel geld over voor de garage. Bieke schrijft voor Publi-Time de horoscopen en probeert te voorkomen dat DDT de garage verkoopt door te voorspellen dat er iets gruwelijks gaat gebeuren als hij de garage verkoopt. DDT gelooft er weinig van. Om DDT te overtuigen spelen de Kampioenen dat de voorspellingen van hun horoscoop allemaal uitkomen. Dat blijkt niet zonder slag of stoot te gaan. Bekijk aflevering!

Aflevering 11: Het clubblad (14 februari 1998)

Boma begint met een clubblad voor FC De Kampioenen. Het lijkt er vooral op dat het een dekmantel is om blote vrouwen te kunnen fotograferen. Marc wordt hoofdredacteur en Carmen verzorgt de roddels. Ze wordt op haar wenken bediend als Chris de Man stage gaat lopen bij de Kampioenen en een ex-vriendin van Pol blijkt te zijn. Chris blijft bij Pol logeren, gade geslagen door Carmen die hier een pikant verhaal in ziet. Tijdens de afwezigheid van Doortje speelt Ma DDT voor secretaresse. Dit tot ongenoegen van Dimitri. Bekijk aflevering!

Aflevering 12: De aanhouder wint (21 februari 1998)

Balthasar fungeert als dekmantel voor Kolonel Vandesijpe en zijn nieuwste minnares, Nicole. Nicole is een nicht van Pascale en vraagt hetzelfde aan Pascale. Uiteraard ontstaan er misverstanden en Boma en Pascale verdenken elkaar ervan dat ze er een ander op na houden. DDT probeert gebruik te maken van de situatie door te stoken tussen Pascale en Boma. Hij hoopt zo eindelijk het veld in handen te krijgen. Bekijk aflevering!

Aflevering 13: Spoorloos (28 februari 1998)

Xavier heeft een week vakantie van het leger en wil het liefst de hele week luieren en bier drinken. Carmen heeft andere plannen en wil dat Xavier het huis schoonmaakt. Xavier duikt onder bij Boma. Dit komt Boma perfect uit, omdat Boma een paar dagen weg moet en Xavier zo op zijn huis kan passen. Het gaat goed tot er ene Vanessa op komt dagen. Ze is weggelopen bij haar agressieve ex-vriend en wil bij Boma logeren. Ondertussen is Carmen in paniek omdat Xavier vermist is. Er ontstaan volop misverstanden als Xavier op de radio Boma imiteert en Carmen bij de villa van Boma Vanessa tegen het lijf loopt. Bekijk aflevering!