Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: De nieuwe start (3 december 1994)

Oscar Crucke is vertrokken naar de Hare Krishna’s op Tenerife en Pico is er vandoor met Ria de Stekker. De Kampioenen zitten hierdoor zonder trainer en zonder spits. Balthazar heeft zichzelf uitgeroepen tot nieuwe trainer en haalt de teugels stevig aan. Het komt tot een discussie tussen Boma en de spelers als de spelers het autoritaire gedrag van Boma beu zijn. Boma stapt boos op en wil het veld verkopen aan DDT. DDT heeft bezoek gekregen van zijn neefje Pol. Pol is net terug in België na een aantal jaren ontwikkelingshulp te hebben verricht in Afrika. DDT denkt dat Boma een grap met hem uithaalt als Boma hem vertelt dat hij het veld mag kopen. Pascale probeert Boma te verleiden het veld niet te kopen. Dat lijkt deze keer te mislukken… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 2: De huwelijksmakelaar (10 december 1994)

Pascale heeft een prijs gewonnen: een cruise. Er is wel een ‘maar’. Ze mag alleen op reis als ze een partner meeneemt. Carmen wil zich ermee bemoeien en een partner zoeken voor Pascale. DDT en Boma bieden zich aan als medereiziger. Xavier maakt kennis met Alex Cooremans, een trainer van een concurrerende ploeg. Carmen vindt Alex de juiste reisgenoot voor Pascale. Xavier helpt Carmen omdat hij niet langer trainer wil zijn van de Kampioenen. Carmen probeert Alex aan Pascale te koppelen, maar Alex gaat niet voor Pascale en Boma en DDT denken dat Pascale voor Pol gaat… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: Liefde is blind (17 december 1994)

DDT is verliefd op een vrouw die hij heeft leren kennen: Lea de Wilde. Als Boma Lea ziet, laat Boma Pascale vallen en gaat hij voor Lea. Carmen stookt de andere vrouwen op om een plan te verzinnen om Lea te ontmaskeren. Lea lijkt immers vooral uit te zijn op de centen van DDT en Boma… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: Overtijd (24 december 1994)

Bieke haalt haar deadline niet met een artikel over alleenstaande moeders en is dus “overtijd”. Carmen hoort dit en trekt de conclusie dat Bieke zwanger is. Carmen vertelt het nieuws uiteraard direct aan Boma en Doortje. Iedereen bemoeit zich met de zaak als blijkt dat Bieke en Marc geen trouwplannen hebben. De verwarring wordt nog groter als door bemoeienis van de Kampioenen Bieke denkt dat Marc een andere vrouw zwanger heeft gemaakt en dat Marc denkt dat Bieke zwanger is van een andere man. Ook Pascale hoort hierover… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: Vrouwenhandel (31 december 1994)

DDT krijgt bezoek van een oude schoolkameraad van hem, Michel die zich tegenwoordig Mike noemt. Mike heeft een gloednieuwe, rode Ferrari. Als DDT vraagt hoe hij aan zoveel geld komt, vertelt Mike uitgebreid dat hij importeur is van exotisch vlees en dat alle Vlaamse restaurants maar al te graag vlees van struisvogels, krokodillen en slangen van hem kopen. Mike doet een voorstel aan DDT om lokale importeur te worden en zo veel geld te verdienen. Pol hoort de helft van het gesprek en Bieke is net bezig met een artikel over vrouwenhandel. Al gauw verdenken de Kampioenen DDT van vrouwenhandel… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: De filmster ( 7 januari 1995)

Xavier mag meedoen aan een reclamefilmpje voor het leger. Aanvankelijk lacht iedereen hem uit, maar later blijkt dat Xavier echt mee mag doen aan deze promotiefilm. DDT geeft Xavier hierop een gratis herstelbeurt van zijn auto. Boma legt Carmen in de watter in de hoop sluikreclame voor zijn worsten te mogen maken in de film. Pol en Doortje doen niet mee aan een reclamefilm over het leger. Pol is als pacifist hier op tegen. De regisseur van de film komt poolshoogte nemen en is erg onder de indruk van het café. Vooral omdat het erg ordinair is en dit perfect past in zijn film… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Boma’s List (14 januari 1995)

Doortje is verliefd op Pol, maar het lijkt Pol allemaal weinig te interesseren. Boma loopt weer eens ’n blauwtje bij Pascale. Boma verzint een plan om te doen alsof hij en Doortje een relatie hebben om op deze manier Pascale en Pol jaloers te maken. Ze zorgen ervoor dat Carmen als eerste verneemt van hun affaire. Het plan werkt: Carmen bazuint de roddel al gauw rond. Boma is in zijn nopjes omdat het plan lijkt te werken en hij en passant kan profiteren van de situatie Bekijk deze aflevering!

Aflevering 8: De stagaire (21 januari 1995)

Pascale wil van haar volkse café een chique taverne maken. De vrouwen vinden dit een goed idee en helpen Pascale. Dit tot ergernis van de mannen, die niet meer in hun voetbaltenue in het café mogen verschijnen. De mannen krijgen steun van Bieke die niet meer mee wil helpen in het café. Pascale moet op zoek naar een nieuwe dienster en komt uit bij een stagiaire. Doortje brengt DDT op hetzelfde idee. Die ziet het idee van een gratis werkkracht ook wel zitten en vraagt een stagiair aan… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: Marc macho (28 januari 1995)

Marc wordt afgezet door DDT na een reparatie van zijn auto en Boma wil dat hij als varken verkleed worsten uit gaat delen aan kleine kinderen. Bieke wil Marc niet meer zien zolang hij niet wat beter leert om voor zichzelf op te komen. Carmen en Boma doen hun best om Marc meer zelfvertrouwen te geven, maar falen hopeloos. Op idee van Doortje gaat Marc naar een workshop voor meer zelfvertrouwen. Met resultaat, want er komt een hele andere Marc terug… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: De steward (4 februari 1995)

Uit de krant verneemt DDT dat een club uit de buurt uit de competitie is genomen in verband met supportersgeweld. DDT ziet zijn kans schoon en vraagt twee zware jongens die bij hem hun motor komen laten repareren om bij de Kampioenen geweld te veroorzaken. De Kampioenen reageren hierop door een steward aan te nemen. Deze steward, Leslie de Decker blijkt een ex te zijn van Carmen. Carmen lijkt hem nog altijd niet vergeten te zijn. Xavier wil de steward zo snel mogelijk buitenwerken en krijgt de hulp van de Kampioenen. De raad en hulp van de Kampioenen lijkt echter vooral averechts te werken… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: De clubkas (11 februari 1995)

De Kampioenen hebben een loterij georganiseerd en dit blijkt een schot in de roos te zijn. De clubkas is goed gevuld na deze geslaagde actie. Pol zit in geldnood. Hij werkt in het onderwijs, maar moet nog een paar maanden op zijn loon wachten. Valentijnsdag is dichtbij en Pol wil iets voor Doortje kopen. Hij wil geld lenen bij zijn oom DDT, maar deze vraagt een erg hoge rente. Marc brengt de clubkas bij Boma. Carmen kijkt erin en ziet tot haar schrik dat de clubkas leeg is. Ze gaat op onderzoek uit om er achter te komen wie het geld uit de clubkas heeft gestolen. Bekijk deze aflevering! 

Aflevering 12: Aardstralen (18 februari 1995)

Carmen heeft een wichelroede aangeschaft om negatieve aardstralen op te sporen. Al snel denkt Carmen de oorzaak te weten voor de slaapproblemen van Pascale en dat de Kampioenen al hun wedstrijden verliezen. Niemand gelooft haar, tot de wichelroede wel degelijk blijkt te bewegen als deze boven het veld wordt gehouden… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: DDT getrouwd (25 februari 1995)

Ma DDT belt met DDT om hem te vertellen dat ze een vrouw voor hem heeft gevonden. DDT liegt dat hij al een vrouw heeft. Als zijn moeder langs komt, staat DDT voor een groot probleem. Hij vraagt Pascale om te doen alsof ze zijn vrouw is. Pascale heeft hier aanvankelijk geen zin in, maar hapt toch toe als DDT haar een auto belooft. De Kampioenen staan versteld van de plots opgebloeide liefde tussen Pascale en DDT. Bieke en Boma zijn voor één keer bondgenoten… Bekijk deze aflevering!