Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Champagnevoetbal (4 december 2010)

Boma wil dit seizoen absoluut kampioen worden en haalt daarom een nieuwe keeper binnen: Jean-Jacques. Xavier heeft hij niet meer nodig. De vrouwen willen Xavier weer terug in de goal en dat lukt. De Kampioenen winnen zelfs de wedstrijd met Xavier in de goal. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 2: Poepa Boma (11 december 2010)

Het is de verjaardag van Boma en het lukt Boma maar niet om een cadeau te vinden dat bij haar in de smaak zal vallen. Doortje brengt hem op het idee om Ronald te adopteren, zodat Ronald voortaan de zoon van Boma is. Goedele is akkoord, maar alleen op voorwaarde dat Ronald een voldoende haalt voor zijn examen astronomie. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: Music maestro (18 december 2010)

De Kampioenen blijven maar wedstrijden winnen. Dit is voor Boma reden om het clublied uit te brengen op CD. Boma wil dit lied zingen met Ronny Mosuse, maar er zijn meer gegadigden. Er moet zelfs een heuse zangwedstrijd worden gehouden om te bepalen wie de beste zanger is en wie het clublied in mag zingen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: Carmen BV (25 december 2010)

Carmen vindt werk als presentatrice van een belspelletje. Na één werkdag wordt ze al ontslagen na een discussie met de regisseur. Op social media en YouTube is haar debuut wel een grandioos succes, waarna ze weer wordt aangenomen.
Bieke kan aan de slag in Amerika. Ze emigreert samen met Marc en Paulientje. Dit tot grote spijt van Pascale die haar dochter en kleindochter dichter bij huis wil hebben. Desondanks zet Bieke haar emigratieplannen toch door. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: De cover (1 januari 2011)

Goedele heeft haar doctoraatstitel behaald en dit moet gevierd worden. Boma organiseert een feest in het café van de Kampioenen. Minou – een vroegere vlam van Boma – gaat met pensioen en organiseert haar afscheidsfeestje in de Pussycat. Boma wil daar toch wel graag even naar toe en Ronaldinho ziet een bezoekje aan de Pussycat ook wel zitten. Boma kan echter niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: Heldendaad (8 januari 2011)
Fernand heeft een nieuwe huurder gevonden voor de studio van Marc en Bieke: ronald. Prins Filip brengt een bezoekje aan de legerkazerne en Xavier mag hem rondleiden. De werkgever van Bieke in Amerika is failliet gegaan. Halsoverkop keren Marc, Bieke en Paulien terug uit Amerika. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Boma in Brugge (15 januari 2011)
Boma en Goedele brengen een bezoekje aan de stad Brugge. Boma vraagt haar daar ten huwelijk, maar dit pakt compleet verkeerd uit. Boma en Goedele gaan zelfs uit elkaar. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 8: De bende van Boma (22 januari 2011)
Boma is na de breuk met Goedele in een depressie geraakt. Om weer wat boven Jan te komen trekt hij er met de Kampioenen op uit met de motor. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: Een echte held (29 januari 2011)
Boma doet er alles aan om Goedele terug te winnen. Hij laat er zelfs een overval voor in scene zetten om zich op te kunnen werpen als held. Pol redt Goedele echter, waardoor de roddel gaat dat Pol er met Goedele vandoor is. Het verlovingsfeest van Pascale en Maurice vindt plaats in een westerndorp. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: De Carmen (5 februari 2011)
De bekendheid van Carmen begint zo’n grote vormen aan te nemen dat ze zelfs haar eigen tijdschrift krijgt. Van lange duur is de pret helaas niet. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Marc burgemeester (12 februari 2011)
De burgemeester moet tijdelijk vervangen worden. Marc wordt aangewezen als zijn vervanger. Dat betekent dat Marc de gemeenteraadsvergaderingen moet leiden en de beslissingen moet nemen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: Wodka (19 februari 2011)

De huwelijken tussen Pascale en Maurice en Boma en Goedele staan voor de boeg. Ronald wil een losbandige vrijgezellenavond organiseren.
Fernand wint de hoofdprijs in de loterij. Hij verkoopt zijn winkel aan Marc en Bieke. Marc en Bieke willen de antiekzaak afbreken en er een nieuwe woning bouwen. Fernand wil emigreren naar Hawaii, maar dan wordt hij verliefd op Bertha Boma. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: De mooiste dag (26 februari 2011)

Fernand en Bertha Boma hebben elkaar gevonden. De zieke kinderen van Fernand blijken echter toch te bestaan en duiken op. Samen met de vrouw van Fernand.
Het is de dag van de huwelijken van Boma en Goedele en Pascale en Maurice. De burgemeester kan het huwelijk niet voltrekken, dus moet Marc dit doen. Zoals altijd begaat Marc echter fouten. Boma blijkt met Pascale getrouwd te zijn en Maurice met Goedele.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: De Kampioenen worden eindelijk kampioen en Pol vraagt Doortje om met hem te trouwen! Bekijk deze aflevering!

 

.