Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Home sweet home (19 december 2009)

Er moet nog het nodige gebeuren aan het huis dat Pol en Doortje hebben gekocht. Fernand houdt zich bezig met deze klusjes, maar dankzij hem raken ze verder van huis. Het is dik aan tussen Goedele en Boma. Hij stelt haar voor aan de Kampioenen. Echt heel gezellig verloopt de eerste kennismaking tussen Goedele en de Kampioenen niet.  Bekijk deze aflevering!

Seizoen 2: Kop van jut (26 december 2009)

Boma voelt zich hevig beledigd door Pol en ontslaat hem als trainer. Hij wordt opgevolgd door Maurice, maar die lijkt wel heel erg veel op Oscar. Dit tot ergernis van Pascale. Pol meldt zich intussen bij de Schellekens, de ploeg van concurrent Jean-Luc Grootjans. Op deze manier wil hij wraak nemen op Boma.
Als Paulientje wat begint te brabbelen, raken Marc en Bieke in een hevige strijd verwikkeld om het woordje dat Paulientje als eerste zal zeggen: papa of mama. Bekijk deze aflevering!

Seizoen 3: Ronaldinho en De Rode Duivels (2 januari 2010)

De weer bij de Kampioenen teruggekeerde Pol wil alweer stoppen bij de Kampioenen omdat hij het beu is. Als de Kampioenen echter een oefenwedstrijd mogen spelen tegen de Rode Duivels bedenkt hij zich. Pol ziet in deze wedstrijd de aanzet tot een grote loopbaan als trainer. Pol wil dat er hard wordt getraind voor deze wedstrijd, maar de Kampioenen denken daar anders over.
Boma leert de zoon van Goedele – Ronald – kennen. Ronald doet zich voor als een enorm getalenteerde sambavoetballer met de bijnaam Ronaldinho. De voetbalwens van Boma en Ronald leidt wel tot discussie met Goedele. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: Rode Kaart (9 januari 2010)

Pol krijgt een unieke kans: hij kan een origineel voetbalshirt van Johan Cruyff kopen. Hij hapt toe, waarna er knetterende ruzie ontstaat met Doortje. Omdat Pol nergens kan logeren, slaat hij zijn tent op op het veld. Dit tot ergernis van Fernand.
Doortje leert al snel een nieuwe vlam kennen: Nicolas, een wat schuchtere man uit het kerkkoor waar Doortje zingt. Weet Pol zijn relatie nog te redden? Bekijk deze aflevering.

Aflevering 5: Volkstuintje (16 januari 2010)

Fernand komt tot de ontdekking dat een deel van het veld van de Kampioenen aangemerkt is als landbouwgrond. Hij richt een volkstuintje in op het veld. Dat zorgt voor spanningen met de Kampioenen.

Boma wil zijn kennis wat bijspijkeren als Goedele hem uitlacht omdat hij niet weet wat een homo erectus is. Hij vraagt om hulp aan Marc die ooit geneeskunde heeft gestudeerd. Al snel gaat de roddel dat Boma op mannen valt. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: Een kaarsje (23 januari 2010)

Geld moet rollen, denkt Carmen en ze verkwist al haar centen aan aanbiedingen van de teleshopping op TV en rotzooi uit de winkel van Fernand. Xavier heeft er genoeg van: Carmen moet zuiniger met hun geld omgaan. Carmen koopt dan toch nog een mobiele sauna voor in de huiskamer.

De ouders van Marc komen op bezoek en de moeder van Marc heeft veel speelgoed bij voor Paulientje. Pascale is bang dat Paulientje het nu meer zal hebben voor oma Vertonghen dan voor oma Crucke. Paulientje wordt bedolven onder de cadeaus. Dit tot ergernis van Bieke. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Bella Africa (30 januari 2010)

Fernand en Nicolas, de zanger uit het kerkkoor die een oogje op Doortje heeft, leren elkaar kennen. Fernand spoort Nicolas aan om zijn kans te wage bij Doortje. Hij lijkt onverwachte hulp te krijgen van een oude vriend en collega-ontwikkelingshelper van Pol die uit Burkina Faso is gekomen om Pol iets te vragen.

Ronaldinho heeft heel wat vriendinnetjes. Hij kan niet kiezen en heeft afspraakjes met alle drie. Dat gaat goed tot hij zijn agenda kwijtraakt en niet meer weet wanneer hij met wie heeft afgesproken. Marc moet hem helpen om dit probleem op te lossen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 8: Allo Allo (6 februari 2010)

Carmen neemt ontslag als poetsvrouw bij Boma na een ruzie met Goedele. Snel daarna vindt ze een job in een call centre. Ronaldinho is jarig en Boma organiseert voor hem en de mannen een Brazil Party in de Pussycat. Goedele heeft op hetzelfde moment echter ook een verjaardagsfeest voor Ronald georganiseerd. Boma en Ronaldinho hebben echter hun zinnen al gezet op een bezoekje aan de Pussycat. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: De valse noot (13 februari 2010)

Doortje wil de voornaamste soliste van het kerkkoor worden, maar Carmen wil haar de loef afsteken. Carmen kan geen muzieknoot zingen, maar de dirigent van het kerkkoor is erg onder de indruk van de charmes van Carmen. Doortje ontploft van jaloezie.

Bieke neust in de spullen van Marc en ontdenkt dat hij een test over hoe zijn ideale vrouw eruitziet heeft ingevuld. Bieke voldoet totaal niet aan de uitkomsten. Helga Botermans wordt ingeschakeld voor relatietherapie om de relatie tussen Marc en Bieke te redden. Zoals in eerdere afleveringen al is bewezen: behandelingen van dokter Botermans werken averechts. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: De Bomabio (20 februari 2010)

Goedele heeft een boek geschreven en dit boek wordt uitgegeven. Boma wil indruk maken op Goedele door ook een boek te schrijven. Hij schrijft een autobiografie en roept de hulp van Marc in. Marc moet hem interviewen, maar dat werkt compleet averechts. Ondertussen stapelen de problemen voor Boma zich op: Fernand klaagt hem aan wegens laster en Carmen begint ook met het schrijven van een boek over Boma. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Ronaldinho en Julia (27 februari 2010)

De Kampioenen spelen de belangrijke wedstrijd tegen de Schellekens, de ploeg van de aartsvijand: Jean-Luc Grootjans. Ronaldinho heeft meer aandacht voor Julie dan voor de wedstrijd. Julie blijkt echter de dochter van Grootjans te zijn, waardoor de Kampioenen een relatie tussen Julie en Ronaldinho absoluut niet zien zitten.

Bieke heeft een nieuwe baas, Alex. De samenwerking tussen Alex en Bieke verloopt soepel en lijkt zelfs verder te gaan dan zuiver professioneel. Marc wordt jaloers en Alex wil meer dan alleen samenwerken met Bieke. Problemen te over voor Bieke dus. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: Noblesse oblige (13 maart 2010)

Goedele stuurt de gemeentelijke insectenverdelgingsdienst op Fernand af. Fernand is ziedend en zint op wraak. Hij stuurt zijn nicht Sandrine af op Boma. Sandrine is een mannengek en moet Boma zien te verleiden. Marc komt achter de plannen van Fernand en vertelt hierover aan Xavier.

Maurice is van zinnen om zijn kasteel te verkopen. Dit stuit tegen de borst van Pascale. Voor de verkoop van het kasteel spreekt Maurice af met Sabine, een dame die werkt voor een grote keten van hotels. Boma heeft een afspraak voor een interview met Sylvie van Superdeluxe Magazine. Sandrine verwart Maurice en Boma en Marc en Xavier denken dat Sylvie door Fernand is ingeschakeld. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: DDT ontsnapt (20 maart 2010)

De bewakers van de gevangenis zijn in staking, waardoor de gemeentewerkers als cipier moeten invallen. Marc en Maurice horen hier ook bij. DDT maakt gebruik van de domheid van Marc en ontsnapt. Hij wil wraak nemen op de Kampioenen. Bij de terugkeer naar de plek waar zijn garage stond, loopt hij Fernand tegen het lijf.

Boma heeft opeens erg veel geld en de Kampioenen verdenken hem van duistere zaakjes. Hij kan dat geld onmogelijk verdiend hebben met de onsmakelijke Boma-worst. Bekijk deze aflevering!