Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Knock out (16 december 2006)

Pascale wil samen gaan wonen met Maurice. Maurice kan en wil zijn moeder echter niet in de steek laten. Na advies van Bieke zet Pascale Maurice voor het blok: of Pascale of zijn moeder. Er zijn kapers op de kust, want ook Boma ruikt nu weer zijn kans bij Pascale. Billie heeft een nieuwe vriendin en haar oom is een bekende bokser. Om indruk op haar te maken, gaat ook Billie boksen. Doortje is het daar niet mee eens. Bekijk deze aflevering.

Aflevering 2: De twaalfde man (23 december 2006)

De Kampioenen zitten in de problemen. Er komen nauwelijks nog supporters kijken naar de voetbalwedstrijden en de subsidies worden voortaan berekend op basis van het aantal toeschouwers. De Kampioenen gaan op zoek naar extra toeschouwers en uiteraard probeert Fernand hun plannen te dwarsbomen. Pascale en Maurice zijn dan toch samen gaan wonen. Alleen heeft Maurice wat spullen meegenomen… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: Spaghetti Championaise (30 december 2006)

Marc is al een tijd op zoek naar een baan en heeft nu dan eindelijk werk gevonden. Hij mag als kok aan de slag in de kantine van De Schellekens, de voetbalploeg van Jean-Luc Grootjans. Zijn bazin lijkt een oogje te hebben op Marc. In het café van Pascale komt hoe langer hoe minder volk nu de spaghetti van Marc in de kantine van de Schellekens een succes blijkt te zijn. Fernand lijkt van de aardbodem verdwenen. Aanvankelijk stemt dit de Kampioenen tot vreugde, maar daarna beginnen ze zich toch zorgen te maken. Maurice heeft een geheimzinnige kist meegenomen. Pascale wil weten wat erin zit. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: Winterstop (6 januari 2007)

Bieke is boos op Marc omdat ze nooit samen op huwelijksreis zijn geweest na hun huwelijk. Marc maakt zich echter vooral druk om het interview met Nicole en Hugo dat hij mag geven voor Radio Hallo. Het wordt alleen maar erger als Boma zich ermee gaat bemoeien en Marc van Nicole en Hugo een baan krijgt aangeboden op een cruiseschip. Xavier en Carmen gaan naar een flamencofestival in Spanje. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: Love boat (13 januari 2007)

Als Pascale verneemt dat de cruise geen huwelijksreis is, maar dat Marc gewoon moet werken, gaan ook zij en Maurice aan boord. Doortje zeurt net zo lang door tot ook zij en Pol aan boord gaan en uiteraard kan de rest niet achterblijven. Ook Boma, Xavier en Carmen gaan mee. Op het cruiseschip lijkt het huwelijk van Marc en Bieke niet meer te redden te zijn. Zeker niet als Olivier, een op het cruiseschip werkende vrouwenversierder, zijn best doet om Bieke te versieren. Carmen is bang dat het schip net zoals de Titanic zal zinken en loopt de hele dag met een reddingsvest rond. Boma valt vooral de vrouwen op de boot lastig. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: Kalenders (20 januari 2007)

Om geld binnen te brengen voor de clubkas willen de Kampioenen een naaktkalender verkopen. De mannen gaan onder aanvoering van Boma al op zoek naar vrouwelijk schoon voor de kalender. De vrouwen hadden echter in gedachte om zelf op de kalender te gaan staan. Fernand is ten einde raad. Zijn spaarvarken is leeg en inkomsten zijn er nauwelijks. Een faillissement dreigt. Doortje geeft hem de raad om ook kalenders te gaan verkopen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Allemaal beestjes (27 januari 20007)

Fernand stalt zijn “antiek” uit bij de ingang van het café om het zo beter onder de aandacht te kunnen brengen. Pascale laat de vuilophaaldienst zijn “antiek” meenemen. Fernand is woedend en wil wraak nemen op Pascale. Billie past ondertussen op Tara, de tamme rat van zijn vriendinnetje. Omdat Doortje bang is voor ratten, heeft hij haar niets verteld. Bekijk deze aflevering.

Aflevering 8: Een groen blaadje (3 februari 20007)

Pol krijgt veel aandacht van twee meisjes uit zijn klas. Carmen luistert een gesprek tussen Pol en Debbie (een van de meisjes af) en trekt de conclusie dat Debbie zwanger is van hem. Als Debbie dan ook nog intrekt bij Pol, wordt het Doortje teveel. Fernand heeft van een zwerver een beeldje gekocht. Aanvankelijk denkt hij een grote slag te hebben geslagen, maar al snel blijkt dat het beeldje gestolen is. Als dan ook nog eens de politie bij Fernand navraag komt doen naar het beeldje, raakt hij in paniek. Hij moet van het beeldje af, maar hoe? Bekijk deze aflevering

Aflevering 9: Stokken in de wielen (10 februari 2007)

Het is kermis in het dorp en om dit wat aan te kleden, wordt er een wielerronde georganiseerd. Voor de winnaar ligt er een mooi geldbedrag klaar. Pol doet mee, maar ook Carmen wil bewijzen dat vrouwen kunnen wielrennen. Fernand probeert uiteraard de koers te saboteren. Er duikt een oude bekende van Maurice op. Maurice lijkt haar absoluut nog niet vergeten te zijn, wat leidt tot jaloezie bij Pascale. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: Buitenspel (17 februari 2007)

Maurice kan zijn woede-uitbarstingen af en toe maar moeilijk beheersen. Pascale wil dat hij in therapie gaat. Dat valt echter nog niet zo mee. Ook Fernand begint zich ermee te bemoeien. Billie heeft het gehad met school. Hij ziet op tegen zijn examen Geschiedenis en wil stoppen met school. Doortje is het daar uiteraard niet mee eens en probeert hem op andere gedachten te brengen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Proost (24 februari 2007)

De winnaar van een bierproefwedstrijd kan een reis voor twee winnen. Carmen is er van overtuigd dat Xavier het beste bier kan drinken, Pascale dat Maurice het meeste weet en omdat Doortje Pol niet zo ver krijgt, doet ze zelf maar mee. Fernand is uiteraard ook van de partij om een reis te winnen voor hem en Carmen. Deze bierproefwedstrijd blijkt echter lastiger te zijn dan gedacht. Bieke is een paar dagen weg. Voor Willeke – de uitbaatster van de kantine van De Schellekens – is dat aanleiding om te denken dat Marc terug vrijgezel is, met alle gevolgen van dien. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: De veiling (3 maart 2007)

Fernand krijgt een ongeluk met zijn bestelwagen. Hij komt in de sloot terecht en zijn bestelwagen is total loss. Fernand is hier zelf schuldig aan, maar hij probeert Marc te laten opdraaien voor het ongeluk en dus voor de schade. Billie dreigt op school een jaar te moeten blijven zitten of het moet zijn dat hij slaagt voor zijn businessproject. De lerares heeft Tiffany – een saai strevertje dat een oogje heeft op Billie – aangeduid als helpende hand. Pascale wil een nieuwe keuken voor het café, maar wie gaat die keuken betalen? Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: Operatie Betina (10 maart 2007)

Xavier moet met het leger naar Afghanistan voor “Operatie Betina”. Xavier is bang dat Carmen dit niet kan waarderen. Op advies van Senne doet hij zijn best om Carmen te plezieren. Dan vindt Carmen echter een condoom tussen zijn legerspullen. Pascale heeft genoeg van de versierpogingen van Boma en geeft hem te verstaan dat hij maar iemand anders moet zoeken. De dag erop verschijnt Boma met de stijlvolle Machteld in het café. Pascale is dan weer jaloers. Bekijk deze aflevering!