Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Kopzorgen (3 december 2005)

Doortje jaagt alle vriendinnetjes van Billie weg. Dit tot ongenoegen van Billie. Hij gaat naar Boma voor advies. Boma raadt hem aan om zich voor te doen als homofiel, dan zal Doortje wel schrikken. Het plannetje van Boma lijkt te werken, totdat Doortje na veel vijven en zessen lijkt te accepteren dat Billie homofiel is. Xavier snurkt en Carmen slaapt zodoende nauwelijks. Ze gaat driftig op zoek naar een oplossing voor het snurkprobleem van Xavier. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 2: Lief klein bolleke (10 december 2005)

De auto van Marc – ook wel “Het bolleke” genoemd – is kapot en er zijn nogal wat kosten aan. Voor Bieke is het tijd om het Bolleke naar de sloop te brengen. Marc wil dit absoluut niet en het komt tot een ruzie tussen Marc en Bieke. Pascale droomt hardop over een kleinkind, maar Bieke lijkt daar nog niet zo op zitten te wachten. Pascale begint zich te bemoeien met Marc en Bieke. Boma probeert nog maar eens om Pascale te versieren. Hij wint advies in bij Carmen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: Verslaafd (17 december 2005)

De vogel van Xavier is flauw gevallen. De dierenarts is van mening dat dit is veroorzaakt door de rook van de sigaretten van Carmen. Xavier is onverbiddelijk: Carmen zal moeten stoppen met roken. Moonbeam is de nieuwe vriendin van Billie. Moonbeam is veganiste en haar ouders zijn twee hippies. Als Doortje dan een rare paddenstoel ontdekt in de boekentas van Billie en Saartje een boekje opendoet over Moonbeam, is Doortje ervan overtuigd dat Billie verslaafd is aan drugs. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: De tribune (24 december 2005)

Er komen hoe langer hoe minder supporters kijken naar de wedstrijden van de Kampioenen. Pol heeft de oplossing: een tribune met zitplaatsen. Boma wil dit niet betalen, dus stelt Pol voor om de clubklas te gebruiken om deze tribune aan te schaffen. Dat is tegen het zere been van de vrouwen. Die willen met het geld uit de clubkas naar Venetië. Bieke is nog altijd niet zwanger, ondanks verwoede pogingen om zwanger te worden. Ze gaat samen met Marc naar de kliniek voor wat testen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: Feest (31 december 2005)

Er is wat te vieren bij de Kampioenen. Xavier speelt binnenkort zijn 500e wedstrijd als keeper van FC De Kampioenen. De rest van het team wil Xavier in het zonnetje zetten, maar dit moet uiteraard wel geheim blijven voor Xavier. Fernand is vastberaden om alles in het honderd te laten lopen. In bed presteert Xavier al even belabberd als in de goal. Carmen roept de hulp in van een therapeute. Deze therapeute advisdeert Carmen om een tweede huwelijksreis te maken, naar Blankenberge. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: Een beetje verliefd (7 januari 2006)

Billie moet van Doortje gaan zingen in het kerkkoor. Ze is ervan overtuigd dat zijn stem een aanwinst is voor het koor en hij kan daar ook nette meisjes leren kennen. Billie gaat akkoord, maar alleen als hij een scooter krijgt. Het plan van Doortje loopt niet zoals gepland. Ma DDT komt op bezoek bij Fernand en is op slag verliefd op Fernand. Fernand ziet een relatie wel zitten, want Ma DDT heeft veel geld en wil dit investeren in zijn zaak. De Kampioenen, met Pol voorop, zien Ma DDT nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Het goede doel (14 januari 2006)

Boma is kanshebber voor prijs van “Regionale manager van het jaar”. Voorwaarde om die prijs te winnen is wel het steunen van goede doelen. Boma organiseert daarom een actie om de blinden te helpen. De Kampioenen helpen hem hierbij. Maurice zegt een afspraakje met Pascale af omdat hij op zijn moeder moet passen. Pascale is het beu dat ze altijd op de tweede plaats komt bij Maurice. Maurice wordt erg jaloers als het weer goed lijkt te komen tussen Boma en Pascale. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 8: Team spirit (21 januari 2006)

Boma is er klaar mee dat de Kampioenen altijd maar verliezen. Hij schakelt een mental coach in: Frank Casteleyns. De Kampioenen zijn zoals altijd sceptisch, maar de aanpak van Frank lijkt te werken. De Kampioenen winnen zelfs een prestigieus voetbaltoernooi. Er is ook een keerzijde. Marc ziet Bieke niet meer staan, Xavier heeft nauwelijks nog tijd voor Carmen en Xavier en Marc dreigen met een transfer als Boma hen niet meer salaris gaat geven. Fernand wordt jaloers op de prestaties van de Kampioenen en schakelt Frank in om van hem een betere verkoper te maken. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: De eerste prijs (28 januari 2006)

De grasmaaier van de Kampioenen is stuk en het veld kan zo niet gemaaid worden. Pol zeurt om een nieuwe grasmaaier, maar Boma houdt de hand op de knipt. Als Doortje een loterij wint, lijkt er even een oplossing te zijn voor het grasmaaiprobleem van de Kampioenen. Billie werkt tegenwoordig op de kinderboerderij. Vooral vanwege Leentje, een meisje op wie hij verliefd is. Om indruk te maken op Leentje wil Billie een tatoeage laten zetten. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: Voedselvergiftiging (4 februari 2006)

Carmen heeft alle producten van Boma uit haar frietkraam verbannen en dat blijkt te werken, want het is drukker dan ooit bij haar frituur en de klanten klagen nu niet meer. Na een wedstrijd tegen de Schellekens, belanden de spelers van de Schellekens met een voedselvergiftiging in het ziekenhuis? De voedselinspectie gaat op onderzoek uit in de frituur van Carmen en de fabriek van Boma. Als de douche van Marc en Bieke kapot is, krijgen ze Fernand zo ver dat hij een nieuwe, luxe douche installeert. Hiermee halen ze zich echter heel wat ellende op de hals. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Valentijn (11 februari 2006)

Na de verkoop van haar frituur, neemt Carmen ontslag als schoonmaakster bij Boma. Boma moet dringend op zoek naar een nieuwe schoonmaakster, want zijn bureau is een bende. De Poolse Barbara dienst zich aan en Boma is erg onder de indruk van haar. Van schoonmaken heeft ze weinig kaas gegeten, van drinken des te meer. Pascale kan haar geluk niet op. Haar eerste Valentijnsdag met Maurice. Tot haar grote teleurstelling blijkt Maurice niets gepland te hebben. Ook bij Pol en Doortje lijkt het erop dat Valentijnsdag in de soep loopt. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: Nonkel Gilbert (18 februari 2006)

Maurice moet weer eens een afspraak met Pascale afzeggen omdat zijn moeder hem nodig heeft. Pascale heeft er genoeg van. Ze besluit Maurice met dezelfde middelen aan te pakken. Maurice wil graag dat Pascale meegaat naar een evenement van de vissersclub, maar Pascale moet zogenaamd oppassen op haar oom Gilbert. Dat gaat goed tot Maurice die Gilbert weleens wil ontmoeten. Fernand dient zich aan als redder in nood. Xavier mag eerder met pensioen dan gepland. Dit tot zijn grote tevredenheid. Carmen ziet het echter niet zitten om samen te leven met een gepensioneerde. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: Amen en uit (25 februari 2006)

Het is officieel: Maurice en Pascale zijn een stel. Boma verdrinkt zijn verdriet en denkt er hardop over na om het veld en het café te verkopen. Pol is in rep en roer. Hij laat zich overhalen door Boma om een ruzie te forceren tussen Maurice en Pascale. Marc is zijn trouwring verloren tijdens het voetballen. Hij durft niet dit aan Bieke te vertellen. Hij gaat samen met Xavier zoeken naar de ring, maar Fernand vindt de trouwring. Fernand probeert zoals altijd te profiteren van de situatie. Bekijk deze aflevering.