Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Baby baby (4 december 2004)

Xavier komt in de supermarkt een ex-vriendin tegen, Janine. Het is een gezellige ontmoeting en Xavier kan zijn geluk niet op als Janine zijn nieuwe leidinggevende in het leger wordt. Carmen beweert niet jaloers te zijn, maar de vraag is hoe lang ze dat volhoudt. Fernand doet zijn best om Carmen ongerust en jaloers te maken. Carmen gaat op onderzoek uit wat er speelt tussen Janine en Xavier. Marc en Bieke passen op de baby van een collega. Fernand kan hierdoor niet slapen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 2: Boma surprise (11 december 2004)

Boma krijgt bezoek van twee dames die hem een avonturen weekend in de Ardennen aan proberen te smeren. Boma hapt toe omdat hij denkt dat hij de nodige aandacht zal krijgen van deze dames. De Kampioenen moeten ook mee, omdat het een avonturenweekend voor groepen is. Maurice blijkt een nogal gevoelig geheim te hebben. Fernand en Pascale doen er alles aan om achter het geheim van Maurice te komen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 3: In vuur en vlam (18 december 2004)

De Kampioenen komen in contact met Maya, een collega van Pol op school. Dit is voor Carmen aanleiding om te roddelen dat Pol en Maya een verhouding te hebben. Uiteraard meent ze Doortje hiervan te moeten overtuigen. Bieke geeft samen met Fernand en Marc een receptie in de antiekzaak van Fernand om haar collega’s te interesseren voor haar nieuwste project. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 4: Boma op jacht (25 december 2004)

Pascale mag met Maurice mee op jacht. Boma wil ook wel mee. Hij doet er alles aan om mee te mogen. Pascale doet zelfs nog een goed woordje voor Boma bij Maurice. Marc heeft een loge: zijn tweelingbroer Bart die als twee druppels water op Marc lijkt. Fernand raakt aardig in de war van twee Marcskes. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 5: Zware Julien (1 januari 2015)

Boma begeeft zich op de transfermarkt en koop op basis van een DVD-tje een nieuwe spits van Jean-Luc Grootjans (voorzitter van de Schellekens en ook een vleesbaron). Julien blijkt inderdaad een geweldige voetballer te zijn, maar hij neemt ook zijn familie mee. Een nogal asociale familie die voor de nodige opschudding zorgt bij de Kampioenen. Madeleine belt dat ze op bezoek komt bij Pascale. Pascale vraagt zich af waarom en piekert zich daar suf over.  Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 6: Op vrijersvoeten (8 januari 2005)

Carmen klaagt bij de Kampioenen over Fernand. Ze heeft er meer dan genoeg van dat Fernand altijd maar achter haar aan zitten. De Kampioenen plaatsen een contactadvertentie om zo een vrouw te zoeken voor Fernand. Fernand raakt ondertussen in conflict met Marc en Bieke. Ze weigeren om zijn huurverhoging van 150 euro per maand te betalen en Fernand zet de studio van Marc en Bieke in de verhuur. Billie wil mee op kamp van de jeugdbeweging. Sara gaat ook. Doortje vindt het goed, totdat ze er achter komt dat het kamp gemengd is. Bekijk deze aflevering.

Aflevering 7: Verloofd (15 januari 2005)

Marc is van plan om Bieke om haar hand te vragen. Hij weet echter niet hoe. Xavier gaat Marc hierbij helpen. De andere Kampioenen denken door een misverstand dat Marc een minnares heeft, terwijk Fernand denkt dat Maurice met Pascale wil trouwen. Pascale is in de wolken. Fernand niet. Maurice is zijn concurrent en hij schakelt Boma in. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 8: Het cadeau (22 januari 2005)

Fons, een vriend van Fernand is net als Fernand een fervent duivenmelker. Hij zit ook in de gemeenteraad. Hij gaat een voorstel indienen om voetbalwedstrijden te verbieden op dagen dat de duiven moeten vallen. Marc en Bieke zitten ondertussen met een probleem. De ouders van Marc doen hen de begrafenisonderneming cadeau voor hun huwelijk. Marc en Bieke zitten hier echter niet op te wachten. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 9: De moeders (29 januari 2005)

Het is moederdag. Billie peinst er niet over om iets voor Doortje te kopen. Doortje haalt zich zo in haar hoofd dat Billie een hekel aan haar heeft. Ze start een offensief om weer in de smaak te vallen bij Billie. Pol denkt er het zijne van. Pascale en de ouders van Marc willen van het huwelijk een groot evenement maken. Bieke zit dit helemaal niet zitten. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 10: Het lied (5 februari 2005)

Voor het huwelijk is Bieke nog op zoek naar een liedje voor de openingsdans. Marc heeft een beter idee: hij neemt samen met de Kampioenen zelf een liedje op. Ze schakelen hiervoor Miguel Wels in. Fernand wil ook graag meedoen. Boma loopt een vrouwelijke vertegenwoordiger van sportkleding tegen het lijf. Hij denkt deze Isabelle te kunnen imponeren door nieuwe truitjes te bestelling voor de voetbalploeg. De vrouwen willen echter ook nieuwe kleding. Boma is niet van plan hierop in te gaan. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 11: De getuigen (12 februari 2005)

Ma DDT heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen en komt na haar verblijf in het ziekenhuis bij Pol en Doortje logeren. Doortje en Ma DDT hebben al snel knallende ruzie. Pol probeert de boel te sussen, want bij zijn tante is er een flinke erfenis te rapen. Fernand heeft ook een oogje op de erfenis van Ma DDT. Marc en Bieke zoeken nog getuigen voor hun huwelijk. Alle Kampioenen willen graag getuige zijn. Bieke en Marc weten niet wie ze moeten kiezen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 12: De vrijgezellenavond (19 februari 2005)

De Kampioenen, met Boma voorop, willen een heftige vrijgezellenavond organiseren voor Marc. Bieke ziet dat niet zitten. Boma bedenkt een plan om toch een vrijgezellenavond te kunnen organiseren. Pascale zit in een dip. Ze voelt zich oud en afgedankt. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 13: Het huwelijk (26 februari 2005)

Het vrijgezellenfeestje van Marc is geëindigd in de politiecel. Marc heeft gedronken en voelt zich alles behalve goed. Het wordt nog een grote uitdaging om Marc op tijd fris te krijgen voor het huwelijk. Xavier heeft daar een middeltje voor wat het alleen maar erger blijkt te maken. Fernand heeft nog geen uitnodiging voor het huwelijksfeest van Marc en Bieke en doet er alles aan om toch uitgenodigd te worden voor het feest. Bekijk deze aflevering. Bekijk deze aflevering.