Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Café op stelten (6 december 2003)

Pascale heeft op de trap van Fernand haar voet geblesseerd. Het café moet dicht. Pascale verblijft tijdelijk bij Bieke, maar die heeft het al snel helemaal gehad met de bemoeizucht van haar moeder en de stamgasten van het café bij in haar studio hun pintje komen drinken. Kaat mag het café open houden van Pascale. Het café draait onder Kaat een goede omzet, maar het café heeft wel een complete metamorfose ondergaan. Tot diep in de nacht feesten er jongeren tot in de huiskamer van Pascale aan toe. Bekijk aflevering. 

Aflevering 2: Innige deelneming (13 december 2003)

Xavier houdt op de training warempel een bal tegen, maar stompt de bal richting de duiven van Fernand. Fernand is laaiend en stooft met een geweer in zijn handen op Xavier af. Xavier doet alsof hij een hartaanval krijgt en valt neer. Fernand verbergt het lichaam van Xavier in een slootje. De Kampioenen zijn uit op revanche. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 3: De nieuwe matras (20 december 2003)

De verjaardag van Pascale is op komst en Bieke heeft nog geen cadeau. Ten einde raad vraagt Bieke Maurice om raad. Maurice brengt haar op het idee om een nieuwe matras te kopen, omdat Pascale de laatste tijd veel last heeft van rugpijnen. Door verkeerd afluisteren en verkeerde inschattingen geloven de Kampioenen dat Maurice en Bieke een geheime relatie hebben en dat ze Pascale in een bejaardentehuis willen dumpen. Fernand meldt zich bij het lager om daar oude spullen op te komen halen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 4: Viva España (27 december 2003)

Pascale wil een weekend weg met Maurice om een keer met hem alleen te zijn. Maurice zit echter met zijn moeder. Hij kan zijn moeder onmogelijk alleen laten.  Ondertussen zit ook Boma achter Pascale aan. Fernand brengt hem op het idee om Pascale mee te nemen naar Spanje. Pascale heeft dan juist een vakantiekaartje ontvangen van haar zus Madeleine. Ze gaat in op het aanbod van Boma om niet onder te hoeven doen voor haar zuster en om Maurice jaloers te maken. Carmen heeft de hoofdrol in een film gekregen. Het blijkt echter niet het soort film te zijn waar ze op had gehoopt. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 5: Zet ‘m op (3 januari 2004)

Bieke loopt bij toeval Stijn Dierckx tegen het lijf, een vroegere kennis die geobsedeerd lijkt te zijn door Bieke. Stijn spelt de Kampioenen van alles op de mouw en maakt ze ook wijs dat Bieke en hij in het geheim een relatie hebben. Carmen presenteert een programma op Radio Hallo waarin brieven van luisteraars worden voorgelezen. Ze krijgt een brief in handen die geschreven is door B.C. en gericht is een S.D. Dat is voor haar het bewijs dat Bieke en Stijn inderdaad een relatie hebben. Doortje betrapt Billie en Saartje met een condoom. Deze condoom blijken ze van Pol te hebben gekregen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 6: Met twee aan zee (10 januari 2004)

De Kampioenen bestaan veertien jaar en dat wordt groots gevierd. Wel zonder Xavier, want die moet van Carmen mee naar een reünie met haar vriendinnen van de middelbare school. Xavier wordt in een vol café uitgelachen door Boma omdat hij thuis niets te vertellen heeft. De volgende dag heeft Carmen een dik oog, door een insectenbeet. Fernand denkt dat Xavier Carmen heeft mishandelt. Als Pascale Carmen belt, wordt dat bevestigd. Als Xavier dan ook nog eens op het feest op komt dagen, zijn de Kampioenen er zeker van. Bieke zit in Oostende, waar ze een lezing moet geven over mishandelde vrouwen. Ze is haar speech vergeten en Marc moet deze komen brengen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 7: Kere weer om (17 januari 2004)

De burgemeester organiseert een stoet om wat leven in de brouwerij te brengen in het dorp. De Kampioenen doet mee met ’n reus. Zonder Boma. Boma wilde een reclamecampagne maken voor zijn worsten, maar de Kampioenen waren daar niet van gediend. Boma schakelt Fernand in om voor hem ook een reus te maken. Marc oefent intussen bij de plaatselijke harmonie en ook thuis. Veel talent blijkt hij niet te hebben. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 8: O solo mio (24 januari 2004)

Pol gaat stage lopen bij een andere ploeg en de trainer van de andere ploeg gaat stage lopen bij de Kampioenen. De nieuwe trainer valt in de smaak, bij zowel de spelersvrouwen als de spelers zelf. Pol is bang dat hij straks overbodig is bij de Kampioenen. Boma valt vrouwen in een Italiaans restaurant lastig. De burgemeester besluit om een grap uit te halen met Boma en stuurt twee Italianen op hem af. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 9: Rock a Billie (31 januari 2004)

Billie en Saartje hebben een muziekgroep opgericht. Billie speelt gitaar en Saartje zingt. Boma benoemt zichzelf tot manager van de band. Omdat Billie en Saartje voor school een bekende Vlaming moeten interviewen, verschijnt Jan Leyers. De spelersvrouwen zijn in rep en roer omdat hun idool Jan Leyers naar het dorp komt. De frituur van Carmen heeft te weinig klanten. Carmen moet op zoek naar nieuwe klanten voor de frituur. Bekijk deze aflevering.

Aflevering 10: Voor een prikje (7 februari 2004)

De Kampioenen hebben een wedstrijd gespeeld tegen de Zwarte Panters en bij deze ploeg is bij een speler hersenvliesontsteking geconstateerd. Iedereen die met deze speler in contact is geweest, moet een inenting krijgen. Pascale en Boma zijn bang van injecties. Fernand wil om heel andere reden geen spuitje. Een rijke ook van hem is overleden en hij denkt dat hij een flinke erfenis zal ontvangen. Hij denkt dat de Kampioenen hem om het lezen willen brengen en zijn erfenis in willen pikken. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 11: Ardennenoffensief (14 februari 2004)

Pascale gaat met Maurice een dag naar de Ardennen. Op aanraden van Fernand, achtervolgt Boma Pascale en Maurice om te voorkomen dat deze twee het gezellig hebben met elkaar. Pol stopt als trainer van de Kampioenen. Hij heeft genoeg van de gebrekkige mentaliteit van de Kampioenen. Marc wordt de nieuwe trainer. Xavier was aanvankelijk blij met Marc als nieuwe trainer, maar zijn enthousiasme ebt snel weg! Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 12: Pol in de put (21 februari 2004)

Pol en Doortje gaan tijdens de schoolvakantie een week naar de ouders van Doortje. Dit tot afgrijzen van Pol die hier helemaal geen zin in heeft. Een collega van Pol geeft hem de tip om te doen alsof hij depressief is. Pol’s plan slaagt, totdat hij met de andere Kampioenen in de Pussycat beland. Marc heeft een camera gekocht en wil filmjes maken voor Funniest Homevideos. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 13: Quicx (28 februari 2004)

Carmen mag meedoen met het TV-spelletje Quix. Ze ziet zichzelf al een grote prijs winnen. Haar tegenspeler blijkt Maurice te zijn. Fernand brengt de Kampioenen met zijn busje naar de VRT. Van een leien dakje gaat dat niet. Billie steelt in opdracht van Saartje het examen biologie van Pol. In ruil daarvoor is hem een tongzoen beloofd. Bekijk deze aflevering.