Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Geheime aanbidders (8 december 2001)

Marc en Bieke kunnen elkaar niet meer uitstaan. Bieke is het beu dat alles waar Marc zich mee bemoeit misloopt en Marc heeft er genoeg van dat Bieke altijd kwaad op hem is. De relatie komt in gevaar als zowel Marc als Bieke via internet een potentiële nieuwe partner hebben ontmoet. Pol doet intussen alle mogelijke moeite om aan een entreeticket voor de interland België – Italië te geraken. Fernand is door geluk in het bezit geraakt van zo’n ticket. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 2: Stoelendans (15 december 2001)

Marc en Bieke gaan verhuizen omdat met name Bieke niet langer onder één dak met haar moeder wil wonen. Pol en Doortje – die een studio horen boven de antiekzaak van Fernand – gaat toevallig net verhuizen. Pascale zit nogal in met de hele situatie. Pol en Doortje zitten met een probleem als de huur al is opgezegd en ze toch niet in hun nieuwe huis kunnen gaan wonen. En Fernand weigert de waarborgsom van de huur terug te geven…Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: Vuil spel (22 december 2001)

Fernand wil de Kampioenen weg hebben en schakelt de milieu-inspectie in om het veld te laten controleren op verontreiniging. De milieu-inspectie vindt na controle inderdaad sporen van milieuverontreiniging. Dit tot plezier van Fernand en tot ontzetting van de Kampioenen. Doortje en Carmen zetten alles op alles om te voorkomen dat Billie en Nero in aanraking komen met het verontreinigde veld. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: Dag van de secretaresse (29 december 2001)

Herbert, een zakenpartner van Boma, vertelt over de Supersecretary-wedstrijd, een wedstrijd voor secretaresses. Boma wil absoluut dat Doortje hier aan meedoet. Doortje heeft hier geen trek in en ook Pol ziet het niet zitten. Dat laatste verandert als Boma een seizoenskaart voor Anderlecht aan Pol, als Pol erin slaagt om Doortje te overtuigen om mee te doen aan de wedstrijd. Doortje komt erachter dat Boma en Pol onder een hoedje spelen. Ze besluit wraak te nemen om Boma en Pol. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: Gebuisd (5 januari 2002)

Billie heeft één onvoldoende in zijn schoolrapport: voor turnen. Pol vindt dit een ramp en wil Billie ervan overtuigen dat sport leuk is. Billie gaat met Boma tennissen, met Carmen zwemmen en met Xavier voetballen, maar telkens loopt er wel iets mis. Pascale overtuigt Marc om werk te gaan zoeken. Dit tot ergernis van Bieke die niets moet hebben van de bemoeizucht van haar moeder. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: De nieuwe kracht (12 januari 2002)

Carmen stopt met haar winkeltje en tot haar verbazing heeft Boma hier geen enkel probleem mee. Fernard mag de resterende boekjes en de inboedel verkopen op de rommelmarkt. Doortje en Pol gaan verhuizen. Pascale heeft hierdoor extra personeel nodig in het café. Fernand wil absoluut deze baan om de het café te kunnen saboteren, Boma wil graag een vriendinnetje uit de Pussycat in het café hebben werken en er dient zich nog een derde kandidaat aan. De testen voor de sollicitatie worden in het café gehouden. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Psycho Boma (19 januari 2002)

Boma valt de vrouwen in het café lastig. De Kampioenen dringen erop aan dat hij hulp gaat zoeken voor zijn maniakale gedrag. Boma meldt zich in een ontwenningskliniek voor seksverslaafden. Hij wordt daar onder handen genomen door dokter Helga Botermans. Bieke en Marc maken ruzie. De Kampioenen bemoeien zich ermee, maar dat maakt het alleen maar erger. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 8: Aprilvissers

1 april is voor Xavier het hoogtepunt van het jaar. Het is de dag waarop hij aprilgrappen uit kan halen. Verkleed als Arabier houdt hij Fernand voor de gek door veel geld te bieden voor een van zijn duiven. Fernand wil daarna geld zien van Xavier. Bieke is druk bezig een nieuwe klant binnen te halen en gaat daar erg ver voor. Ze probeert hem zelfs te verleiden. Dat valt echter tegen als de klant zijn nichtje meeneemt. Marc en het nichtje van de klant van Bieke kunnen het erg goed met elkaar vinden. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: De enquête

Bieke vertelt over een audit die ze gaat verrichten bij een klant. Boma daagt haar uit om ook de Kampioenen eens door te lichten om te zien hoe de prestaties van de ploeg verbeterd kunnen worden. Alle Kampioenen dienen een formulier in te vullen waarin ze hun mening moeten geven over de ploeg, hun medespelers en de voorzitter. Fernand steelt de formulieren en stookt de Kampioenen vervolgens tegen elkaar op. Zijn plan slaagt, want er ontstaat ruzie binnen de ploeg van de Kampioenen. Ondertussen gaan Pascale en Doortje naar de yoga-les. Ze hebben beiden een oogje op de leraar en maken elkaar tijdens de yoga-lessen het leven zuur. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: Lottokoorts (9 februari 2002)

Pol wil meedoen aan een trainingscursus georganiseerd door de voetbalbond, maar heeft niet genoeg geld om de cursus te betalen. Iemand in het dorp heeft de lotto gewonnen. De Kampioenen en dan met name Carmen speculeren wie de Lotto heeft gewonnen. De vraag lijkt beantwoord te worden als Boma een nieuwe Porsche gekocht blijkt te hebben. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Made in Germany (16 februari 2002)

Een Duitse zakenrelatie van Boma wil worst kopen. Boma denkt een grote vis aan de haak te hebben geslagen. Groot is de vreugde als de Duitser ook een voetbalploeg blijkt te hebben en graag een wedstrijd tegen FC De Kampioenen wil spelen. De Kampioenen kloppen aan bij Fernand voor Duitse les. Fernand mag ook de speech van Boma schrijven. Pol baalt, want net dit weekend moet hij met Doortje, Bieke en Marc mee op stedentrip naar Parijs. Pol doet er alles aan om toch thuis te kunnen blijven.  Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: Besparingsplan (23 februari 2002)

Op verzoek van Boma heeft Doortje de boekhouding van de Kampioenen kritisch doorgelicht. De conclusie is dat de Kampioenen een ernstige verliespost is voor de Boma Vleesindustrie N.V. De Kampioenen moeten voortaan hun eigen broek ophouden. Tot dan investeert Boma geen euro meer in de ploeg. De Kampioenen gaan op zoek naar extra inkomsten. Fernand probeert te profiteren van de situatie en haalt Pascale over om van het café een duivenlokaal te maken. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: Baboeleke (2 maart 2002)

Balthasar Boma moet van zijn moeder de schoonmaakster van vroeger – Amelie – in dienst nemen. Boma is in alle staten, want Amelie bemoeit zich werkelijk overal mee en vertelt de Kampioenen de nodige gênante verhalen over de kleine Balthasar. Boma moet noodgedwongen Carmen ontslaan. Tot verrassing van iedereen vindt Carmen een nieuwe baan als directiesecretaresse bij een grote firma in de buurt. Xavier denk dat de tijd rijp is om zijn pensioen aan te vragen. Bekijk deze aflevering!