Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Wie het schoentje past (27 november 1999)

De spelers van de Kampioenen zijn het verliezen beu en willen niet meer voetballen. Het lukt Pol niet om de ploeg weer te motiveren. BTW ruikt zijn kans en adviseert Boma om een verkiezing voor de beste speler te organiseren. Om er zeker van te zijn dat hij ruzie kan stoken tussen de Kampioenen, krijgt hij het ook voor elkaar dat Boma er een prijs aan koppelt. Een reis naar de Caraïben voor de beste speler en zijn vrouw. Als de Kampioenen ruzie met elkaar krijgen, ruikt BTW zijn kans om eindelijk het veld te kopen en een ster van de Fijnproeversgids te bemachtigen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 2: Monsieur Boma (4 december 1999)

Een oude schoolkameraad, Charles, bezoekt Boma en maakt hem wijs dat Boma afstamt van een adellijke familie. Hij raadt hem aan om het ordinaire voetbal te laten zitten en een golfclub te beginnen. Na enige twijfel is Boma om en begint hij zijn golfclub. De Kampioenen keren zich tegen Boma. Op Pascale na. Zij ziet in de golfclub de gelegenheid om meer chique volk in haar café te krijgen. Boma krijgt Pascale ook tegen zich als ze verneemt dat Boma zijn golftaverne in het restaurant van BTW in gaat richten. Bekijk deze aflevering! 

Aflevering 3: Het aanzoek (11 december 1999)

Pascale vindt dat het tijd wordt dat Marc en Bieke gaan trouwen. Ze stookt Marc op om Bieke ten huwelijk te vragen. Xavier adviseert Marc om bij BTW om raad te vragen. Met drie mislukte huwelijken is BTW de specialist als het gaat om huwelijken en scheidingen. BTW probeert Marc echter aan Doortje te koppelen om zo ruzie te stoken tussen de Kampioenen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 4: Chez Nero (18 december 1999)

Carmen is haar winkel beu en wil een restaurant beginnen. De krantenwinkel blijkt geen geschikte plek voor een restaurant te zijn. Carmen laat nu haar oog vallen op het café van Pascale. Pascale ziet dit niet zitten. Ze besluiten om naar Boma te gaan. Die heeft ruzie met Pascale en ziet – tot ontzetting van Pascale – de gelegenheid om haar een hak te zetten. Carmen mag haar restaurant openen in het café van Pascale. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 5: Werk aan de winkel (25 december 1999)

Bieke heeft een eigenaar van de regionale zender ontmoet. Deze Karl Vermeire geeft Bieke de kans op een loopbaan bij de televisie. Karl zit echter vooral achter Bieke aan en Marc is daarbij een vervelend obstakel. Boma, Carmen en BTW zien een carrière bij de televisie ook wel zitten en storen Karl behoorlijk bij zijn verleidingspogingen om Bieke te schaken. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 6: Casanova Vertonghen (1 januari 2000)

De oude dokter die de voetbalploegen controleert is overleden en de nieuwe dokter – Saskia Hengelen – is een stuk strenger. Xavier ziet het zwaar in en Carmen stuurt hem naar BTW voor een speciaal sportdieet. Marc blijkt Saskia te kennen van de universiteit en moet een goed woordje gaan doen voor Xavier. Maar Marc is verlegen. Hij vraagt Boma om raad. Boma denkt echter dat Marc heel andere plannen heeft met Saskia… Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 7: Bomeo en Julia (8 januari 2000)

De burgemeester van het dorp heeft een cultuurprijs georganiseerd. De winnaar krijgt een groot geldbedrag. De Kampioenen besluiten een toneelstuk te houden, hun eigen vertolking van Romeo en Julia. Tijdens de repetities gaat het echter voortdurend mis. Mede door toedoen van BTW, die denkt de prijs te kunnen winnen met zijn BTW Goes Classic avond. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 8: België – Holland (15 januari 2000)

FC De Kampioenen krijgen bezoek van een Hollandse voetbalploeg. De verbazing is groot en het enthousiasme van de vrouwen een stuk minder als het blijkt te gaan om een Hollandse vrouwenvoetbalploeg. BTW ziet er wel de voordelen van in en ziet kansen om zijn restaurant in Nederland op de kaart te zetten. Dat is dan gerekend buiten de gierigheid en het gebrek aan culinaire smaak van de Hollanders. De Hollandse vrouwen zien intussen de voetballers van de Kampioenen wel zitten… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: Nero Superstar (22 januari 2000)

Nero krijgt een rol aangeboden in een reclamespot. Carmen ziet ze vliegen en ziet al een loopbaan als filmster in Hollywood weggelegd voor Nero. Boma komt zefs met het waanzinnige idee om een Nero fanclub op te richten. Het restaurant van BTW draait vierkant. Hij besluit konijn op het menu te zetten om zo nog wat klanten te lokken. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 10: Waterslaeghers Senior (29 januari 2000)

BTW krijgt bezoek van zijn vader, Bernard Victor Waterslaeghers, oftewel Nonkel BV. Door de match van de Kampioenen te verstoren, zijn de Kampioen al direct fel gekant tegen BV. BV wil kijken hoe het restaurant van BTW draait. BTW maakt hem wijs een nieuwe vriendin te hebben, waarop BV zijn toekomstige schoondochter uiteraard wil ontmoeten. Carmen en Xavier ruziën ook wat af sinds de komst van BV. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 11: Kolonel Waterslaeghers (5 februari 2000)

Carmen komt haar vijand van de middelbare school tegen: Suzanne Verspecht. Tussen Carmen en Suzanne was het altijd al haat en nijd. Elkaar de loef af proberen te steken, zijn ze duidelijk nog niet verleerd. Carmen schept op dat Xavier kolonel is in het leger. Suzanne en BTW lijken elkaar gevonden te hebben, waardoor het leugentje van Carmen en Xavier lastig vol te houden blijkt te zijn.  Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 12: Voorrang van rechts (12 februari 2000)

Pascale heeft geluk en wint in een loterij een nieuwe auto. Pascale heeft echter geen rijbewijs en Bieke heeft er genoeg van om altijd maar chauffeur te moeten spelen voor Pascale. Pascale moet haar rijbewijs halen. Dat blijkt nog tegen te vallen, ondanks hulp van Boma en Carmen. Marc heeft een nieuwe baan als hulpagent en Boma komt in botsing met Fernand Costermans, een vonnenmarchand. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 13: Totale uitverkoop (19 februari 2000)

Pascale is in haar nopjes als ze oude meubels krijgen van haar zus Madeleine. Tot haar grote teleurstelling en tot ergernis van Bieke blijkt het oude rommel te zijn. Boma investeert in het restaurant van BTW, maar dan moet er wel Bomaworst op de menukaart komen. Dat draait al snel uit op ruzie. Als dan vervolgens het gerucht gaat dat het restaurant gesloopt wordt… Bekijk deze aflevering.