Kampioen zijn is plezant!

Little Marc is een vriend van Bieke uit de tijd dat ze in de Verenigde Staten was in verband met een uitwisselingsprogramma. In de aflevering “American Football” komt Little Marc met zijn Little Marc fc de kampioenenAmerican Football-team naar België. Little Marc is een Amerikaan, maar spreekt vloeiend Vlaams, zogezegd omdat zijn ouders afkomstig zijn van Brugge.

Dat treft, want Boma is dan juist bezig met de lancering van zijn Bomaburger. Boma wil zijn Bomaburger in “American style” lanceren, compleet met een oude, Amerikaanse bak en een wedstrijd American Football tussen FC De Kampioenen en het American Football-team van Little Marc.

Little Marc geeft de Kampioenen trainingen in American Football, maar heel serieus zijn de Kampioenen niet. Little Marc ergert zich daar zichtbaar aan. Marc Vertonghen denkt dat Bieke en Little Marc gevoelens voor elkaar hebben en is aanvankelijk stikjaloers op Little Marc. Later vertelt Little Marc dat dat nergens voor nodig is. Bieke is zijn type niet. Hij valt op donkere vrouwen.

Tot een wedstrijd tussen FC De Kampioenen en het team van Little Marc komt het uiteindelijk niet. De Amerikanen hebben een voedselvergiftiging opgelopen na het eten van Bomaburgers.