Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: Mijnheer Constant (2 december 1995)

Boma heeft een nieuwe aankoop: een mobiele telefoon. Hij gebruikt deze om te laten zien hoe hij belangrijk is. De Kampioenen lachen hem uit tot er ene Constant van Anderlecht belt met het plan om een oefenwedstrijd te spelen tegen de Kampioenen. DDT wordt gevraagd om een tribune te bouwen, maar past als blijkt dat hij zal moeten betalen om reclame te maken. Tot boosheid van DDT zet zijn concurrent Van Roost een tribune recht voor de garage van DDT. De vrouwen oefenen om als cheerleaders een dansje op te voeren. Pol is druk met de verhuizing naar het appartement van Doortje… Bekijk deze aflevering

Aflevering 2: De bakvis (9 december 1995)

De Kampioenen organiseren een jaarlijkse braspartij. Boma wil worsten op het menu om zo promotie te maken voor zijn Bomaworst. De Kampioenen voelen meer voor mosselen. Pascale is wat ziekjes, maar dit blijkt al snel over te zijn als ze bezoek krijgt van dokter Mercier. Pascale is erg onder de indruk van deze dokter en als hij nog vrijgezel blijkt te zijn, wringt Pascale zich in allerlei bochten om met de dokter naar de operavoorstelling te kunnen gaan. DDT heeft door dat er geld te verdienen is met het verkopen van mosselen. Hij trekt erop uit om mosselen te plukken aan de kust. Net zoals het liefdesavontuur van Pascale loopt dit anders af dan DDT zich had voorgesteld. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 3: Boem (16 december 1995)

Een precisiewerkje van DDT wordt letterlijk en figuurlijk in de war geschopt als de Kampioenen een bal in zijn garage trappen. DDT zint op wraak en laat mollen los op het veld van de Kampioenen. De Kampioenen ondernemen alle mogelijke moeite om de mollen weg te krijgen. Als ze erachter komen dat DDT hier achter zit, nemen ze wraak op DDT. Ze maken hem wijs dat op de plek van de garage vroeger een Romeinse villa heeft gestaan en dat er nog veel kostbaarheden begraven liggen. DDT gelooft dit niet, totdat er een beeld van een van de voorvaderen van Boma wordt opgegraven… Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 4: Blauwhelmen (23 december 1995)

Xavier wil samen met zijn kameraad Seppe de bloemetjes buiten zetten op de bierfeesten. Om aan gratis drank te komen, verkleden ze zich als VN-militairen, de zogenaamde blauwhelmen. Tegen Carmen zal Xavier zeggen dat hij op missie moet. Carmen vindt een blauwe helm in de sporttas van Xavier en trekt de conclusie dat Xavier als blauwhelm ingezet zal worden. Niemand gelooft haar, totdat Boma belt naar zijn maat kolonet Vandesijpe. Vandesijpe vertelt dat er inderdaad een geheime missie gepland staat en dat niemand daar iets van mag weten. De Kampioenen organiseren een afscheidsfeestje voor Xavier. Het is ook bijna de verjaardag van DDT. DDT denkt dat het feestje voor hem is bedoeld… Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 5: De sympathiekste (30 december 1995)

Vandalen hebben op de poort van de garage van DDT “DDT WC Cars” gekalkt. DDT is uiteraard woedend en beschuldigt de Kampioenen. Als hij op het punt staat te ontploffen, krijgt hij bezoek van een afgevaardigde van de bond van het midden- en kleinbedrijf. Ze zijn bezig met een actie om het imago van garagisten te verbeteren. De sympathiekste garagist ontvangt een geldprijs. Er is een probleem, klanten moeten wel enquêteformulieren invullen en ondertekenen. DDT’s hoop is gevestigd op de Kampioenen, maar die willen wel dat DDT laat zien dat hij echt sympathiek is. Doortje en Pol willen graag boven de garage van DDT een appartement huren en maken gebruik van de situatie om de huurprijs wat te drukken. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 6: Vermist (6 januari 1996)

Carmen verveelt zich en wil – nadat de uitbaatster van het lokale krantenwinkeltje is overleden – een krantenwinkel beginnen. Xavier ziet dat helemaal niet zitten. Carmen vertrekt daarom bij Xavier en trekt tijdelijk in bij Pol en Doortje  zodat Xavier haar zal gaan missen. Het valt haar vies tegen dat Xavier haar helemaal niet blijkt te missen. Ook wordt Xavier verlieft op ene Daisy. DDT heeft echter ook een oogje op Daisy… Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 7: Bij Xavier (13 januari 1996)

De voorbereidingen voor het openen van de krantenwinkel lopen stroef. Carmen moet nog veel regelen en de winkel moet nog ingericht worden. Xavier ziet de bui al hangen: dat wordt vroeg opstaan om in de winkel te staan en ook op vrije dagen in de winkel staan in plaats van in het café bier drinken. Bieke heeft een plan. Een vriend van haar is acteur en zal zich voordoen als arbeidsinspecteur om Carmen wijs te maken dat Xavier niet in de winkel mag werken. Pascale heeft tijdens een avondje uit een nieuwe vlam leren kennen. Christophe, werkzaam als arbeidsinspecteur op het ministerie in Brussel. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 8: Prijs (20 januari 1996)

Xavier heeft niet genoeg geld om een nogal duur uitgevallen reparatie van DDT te betalen. Als borg geeft hij DDT een lot van een loterij. Carmen komt er tijdens het lezen van de horoscoop in de krant achter dat haar lotje de hoofdprijs heeft gewonnen in de loterij. Ze komt er echter ook achter dat Xavier het lotje aan DDT heeft gegeven als onderpand. DDT wil het lotje niet zomaar teruggeven. Xavier en Carmen doen er alles aan om het lotje te bemachtigen. Boma doet zijn best om indruk te maken om Bieke zodat ze niet meer dwars zal zitten als hij toenaderingspogingen maakt tot Pascale. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 9: Houd de dief (27 januari 1996)

Xavier komt de winkel niet meer uit. Hij komt niet meer opdagen bij trainingen, waardoor de Kampioenen hem wel willen helpen om hier verandering in te brengen. Ze bedenken een plan: een schijnoverval opzetten, waarna Xavier kan doen alsof hij teveel schrik heeft om in de winkel te staan. De vrouwen hebben zoveel medelijden met het trauma dat Xavier heeft opgelopen tijdens de overal, dat ze hem van dit trauma af willen helpen. Ze bedenken het plan om een schijnoverval te organiseren. Xavier kan dan Carmen redden en zo zal zijn trauma verdwijnen. De mannen hebben uiteindelijk helemaal geen zin in dit plan. DDT speelt een dubbelrol en schuwt het niet om daar geld voor te vragen. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 10: Cupido (3 februari 1996)

Pascale is op zoek naar een man en heeft aangeklopt bij een huwelijksbureau. Haar blind date zal naar het café komen en Pascale zal hem kunnen herkennen aan een rode roos. Carmen geeft de 500e klant van haar krantenwinkel een roos als cadeau. Pol is de gelukkige. Na een ruzie met Doortje, stapt Pol met de rode roos het café binnen…  De bemoeizuchtige Carmen, onhandige Marc en Xavier steken een handje toe. Dat zorgt echter alleen maar voor nog meer misverstanden… Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 11: Gigolo Marc (10 februari 1996)

Martc doet samen met andere studenten mee aan een protestactie op de universiteit. Dit protest is nachts en Marc blijft zodoende daar slapen. De volgende dag komt een van de medestudenten van Marc zijn sporttas terugbrengen. Carmen ondervraagt dit meisje, snuffelt in de tas van Marc en trekt – na het vinden van een beha – dat Marc een minnares heeft. De verjaardag van Beieke is over enkele dagen. Ze is bang dat Marc haar verjaardag zal vergeten. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 12: American Football (17 februari 1996)

Boma brengt een nieuw product op de markt: de Bomaburger. Om zijn hamburger te promoten, wil hij de Bomaburger American Style promoten. Bieke doet het voorstel om een wedstrijd American Football te spelen tegen het team van Little Mark, een vriend van Bieke uit Amerika. Little Marc blijft bij de familie Crucke logeren en het blijkt nog erg goed te klikken tussen Bieke en Little Marc. Zo goed dat Marcske Vertonghen jaloers wordt. Bekijk deze aflevering. 

Aflevering 13: Boma’s Sister (24 februari 1996)

De zus van Boma heeft een kangoeroeboerderij in Australië, maar is op zakenreis in Europa. Ze wil op bezoek komen bij Boma. Boma is in paniek, want hij heeft zijn zus voorgelogen dat hij getrouwd is en een kind heeft. Marc moet Boma’s zoon spelen in ruil voor een nieuwe zenden voor Radio Hallo. Zowel Pascale als Carmen spelen Boma’s vrouw. De zus van Boma heeft een oogje op DDT. DDT is niet geïnteresseerd en is zelfs bang van de opdringerige Barbara Boma. Hij komt er te laat achter dat de zus van Boma de echte eigenaar is van het veld dat hij zo graag in handen wil krijgen. Bekijk deze aflevering.