Kampioen zijn is plezant!

Aflevering 1: De nieuwe Kampioen (10 oktober 1992)

Doortje staat op het punt om te bevallen en denkt voortdurend weeën te hebben. Het is elke keer loos alarm. Dit tot ergernis van de dokter. De Kampioenen spelen een uitwedstrijd tegen FC Stomp. Oscar maakt zich ernstige zorgen over deze wedstrijd. Carmen stoot haar teen als ze bij Boma aan het poetsen is. Carmen gaat naar het ziekenhuis, waar ook Doortje dan toch nog moet bevallen… Bekijk deze aflevering.

Aflevering 2: Depressief (17 oktober 1992)

Doortje is depressief na haar bevalling. Carmen ontdekt dat Doortje vooral doet alsof ze depressief is en op deze manier van alles gedaan krijgt van Pico. Dat brengt Carmen op een idee: ze speelt ook dat ze depressief is om een langgekoesterde droom in vervulling te zien gaan: een hondje krijgen van Xavier. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 3: De elfde man (24 oktober 1992)

Er wordt een jaarmarkt georganiseerd en dat brengt DDT op het idee om een Open Dag te organiseren om zo reclame te maken voor zijn garage. Hij moet wel zijn garage schilderen, zodat deze er piekfijn uitziet tijdens de Open Dag. Pascale verwacht hoog bezoek: haar zus Madeleine komt op bezoek. Pascale wil een goede indruk maken en wil behangen. Boma heeft een afspraakje met Liliane Verhoeven – Schepen van Vermakelijkheden – om eerst naar de wedstrijd te kijken en daarna een aperitiefje te drinken bij Boma thuis. Oscar komt echter spelers tekort. Boma belooft voor een elfde speler te zorgen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 4: De schat (31 oktober 1992)

DDT vindt een koffertje achter een reclamebord langs het voetbalveld. Ondanks dat hij dit koffertje zo onopvallend mogelijk in zijn garage probeert te verstoppen, hebben Bieke en Doortje gezien dat DDT een koffertje heeft gevonden. DDT voert de druk op Doortje op om hier vooral niets over te zeggen. Als DDT het koffertje opent, blijkt dit vol geld te zitten… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 5: Besmet  (7 november 1992)

Sergeant de Kroet geeft Xavier opdracht om een ‘gevaarlijk virus’ met spoed naar het militair ziekenhuis te brengen. Xavier heeft echter autopecht en belandt zo in de garage van DDT. Ook Boma staat daar met zijn auto. DDT giet een kopje thee leeg in de doos met het ‘gevaarlijke virus’ van Xavier. Er ontstaat rook en ook al snel paniek… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 6: De haptonoom (14 november 1992)

Drs. Pieter Paul Pereboom moet in opdracht van Boma het moraal van FC De Kampioenen verbeteren. De Kampioenen zitten echter totaal niet te wachten op de bemoeienis van deze Nederlander. DDT is wel onder de indruk van de verkooptechnieken van Perenboom en wil ook meedoen aan de moraal verbetersessie van de Nederlandse haptonoom. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 7: Weekend aan zee (21 november 1992)

Radio Hallo organiseert een prijs met als hoofdprijs een weekend aan zee voor vier personen. Carmen wint de prijsvraag. Iedereen wil mee, maar Carmen neemt alleen de vrouwen mee naar zee. De mannen organiseren een feestje. Boma schept op dat hij een vriendin mee zal brengen, maar moet uiteindelijk noodgedwongen een escortbureau bellen om niet met lege handen te verschijnen op het feestje. Bekijk deze aflevering!

[sc:”seizoen 3″]

Aflevering 8: Stank voor dank (28 november 1992)

Er hangt een niet te harden stank rond het veld van de Kampioenen. Xavier heeft er hoofdpijn van gekregen, Carmen heeft last van haar neus en bij de familie Crucke smaakt het eten zelfs naar de stank. DDT heeft een nieuwe benzinepomp naast het veld geplaatst en is al snel hoofdverdachte nummer 1. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 9: Miss Knalpot (5 december 1992)

Een vertegenwoordiger van een groot automerk bezoekt de garage van DDT. Hij biedt DDT aan om lokaal franchisenemer te worden voor zijn automerk. DDT ziet dit wel zitten. Er is een probleem: de garage moet uitgebreid worden en het voetbalveld zit daarbij in de weg. De vertegenwoordiger heeft nog wel een goede tip voor DDT: stook de vrouwen tegen elkaar op, dan zal de ploeg snel uit elkaar vallen. DDT organiseert plaatselijke missverkiezingen om de spanningen op te laten lopen. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 10: Kiescampagne (12 december 1992)

Pico is kandidaat bij de lokale gemeenteraadsverkiezingen. Boma is echter ook kandidaat, maar dan bij een andere politieke partij. Boma heeft Marc Vertonghen van Radio Hallo ingeschakeld om campagne te voeren. Bieke helpt Pico met het voeren van campagne. DDT eet van beide walletjes mee. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 11: Tango d’Amore (19 december 1992)

Carmen is bijna jarig en is er van overtuigd dat Xavier ook dit jaar haar verjaardag weer zal vergeten. Xavier is echter in het geniep bij Doortje geweest om hem de Tango d’Amore – de lievelingsdans van Carmen – te leren. Doortje moet hier wel over zwijgen, want het moet een verrassing blijven. Bekijk deze aflevering!

Aflevering 12: DDT niet oké (26 december 1992)

Van Roost – de grote concurrent van DDT  – pakt veel klanten van DDT af. Doortje vreest voor haar job en probeert de Kampioenen te overtuigen om DDT te steunen. De Kampioenen zien dit niet zitten. Ze maken liever plannen over de toekomst van de garage: een landhuis voor Pascal, een supermarkt voor Carmen of een fastfoodrestaurant voor Boma… Bekijk deze aflevering!

Aflevering 13: Betrapt (2 januari 1993)

Doortje komt ’s nachts huilend binnenvallen bij Pascale en Oscar. Pico heeft op het feest van de school staan flirten met Ria de Stekker. Een nogal in beschonken toestand zijnde Pico is op zoek naar Doortje. Hij valt – op zoek naar Doortje – bij Carmen op de zetel slapen. Xavier komt thuis van nachtdienst en ziet Pico bij hem thuis slapen. Hij denkt dat Pico en Carmen een relatie hebben. Bekijk deze aflevering!