Kampioen zijn is plezant!

Acteurs FC de Kampioenen wandelen mee voor autisme

Op 13 september a.s. is er een actiedag waarin aandacht wordt gevraagd voor autisme en mensen met autisme. Deze dag is onderdeel van de internationale Autisme-week Het is te doen in het kasteel Ravenhof te Putte.

Op deze dag kan er tussen 08.00 uur en 16.00 uur gewandeld worden rondom het kasteel Ravenshof. Dit kasteel is gebouwd in de 17e eeuw en ligt in een prachtig natuurgebied bij Putte-Stabroek

Kasteel Ravenshof

Kasteel Ravenshof te Putte

, gelegen op de Belgisch-Nederlandse grens. Je kunt je inschrijven voor € 1,25. Er zijn diverse routes uitgestippeld en de meest fanatieke wandelaars kunnen tot 22 kilometer wandelen. Alle wandelaars maken ook kans op een prijs: een fiets. Ben Rottiers (Pol uit FC De Kampioenen) en Tuur de Weert (Maurice de Praetere uit FC De Kampioenen) wandelen ook mee. Andere deelnemers zijn onder andere Rocco Granata en de directeur van het Antwerpse Havenbedrijf.

De dag begint met een ontbijt. Deelname aan dit ontbijt kost 7 euro en u krijgt er dan ook een unieke boswachterswandeling bij. Het ontbijt gaat door tussen 10 uur en 11 uur ’s ochtends, daarna laat de boswachter u het bos zien. Wij raden u aan om u vooraf in te schrijven. Dit kan tot 9 september. Het ontbijt bestaat uit een koffiekoek, een broodje kaas, yoghurt, fruitsap en koffie. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan mensen met autisme. Danni Heylen (Pascale de Backer uit FC De Kampioenen) zal ook aanschuiven aan de ontbijttafel.

Rondom het kasteel zal er animatie en entertainment zijn. Er is volop speelgelegenheid voor de kinderen, maar er zullen ook artiesten op komen treden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organiserende stichting Breek de Stilte, te bereiken op het telefoonnummer (0032) (0) 3 665 35 17 of per mail: info@breekdestilte.be.

 

 

 

3 Responses to “Acteurs FC de Kampioenen wandelen mee voor autisme”

Geef een reactie